Mogelijkheden van het gebruik van auto Dynamo in Wind Turbines

Click here For English Version
De meeste van hun tijd wind-generatoren draaien bij lage rotaties. Auto dynamo zou niet tot iets lagere snelheid van windturbines. Daarom is met behulp van een auto dynamo in windgenerator is echt een slechte optie.
  • De efficiĆ«ntie van de alternator zou nooit meer bereiken dan ongeveer 60%. De lagers zijn erg klein en kan niet instemmen met grote bladen betrouwbaar (ongeveer 1,5 meter diameter). De auto alternator is ontworpen als lichtgewicht en robuuste wordt de werking ervan bij zeer hoge toeren.
  • Hoewel een klein mes kan worden gebruikt om de alternator spin maken bij hoge toeren. Maar kleinere bladen zou vangen minder wind. Je zou moeten een hoge windsnelheid te verkrijgen noodzakelijke snelheid van de rotatie.
  • Gears met katrollen of andere methoden kunnen worden gebruikt om te stimuleren tpm. Maar veel van de macht wordt verspild door wrijving. Dit zou resulteren in extra kosten, verdere verliezen, toegevoegd onbetrouwbaarheid, en een vreselijk en onhandig gemaakt project.
 
  • Er is een andere mogelijkheid terugspoelen van de alternator te draaien op lagere snelheid. Maar dit betekent ook dat er meer omwentelingen van dunne draad in elke spoel. Bij deze methode cut-in rotaties zijn gedaald, maar de verliezen in de spoelen zijn ook verhoogd, dus u zou krijgen verminderde vermogen en verdere vermindering van de reeds lage efficiĆ«ntie.
  • Auto of vrachtwagen dynamo is een elektromagnetische apparaat. Het betekent dat gescheiden macht wordt vereist door de alternator naar het magnetisch veld te maken voor de elektromagnetische spoelen intern door middel van borstels en sleepringen.