Wind Turbine - spoelen diagram


Click Here for English Version of this Article

De alternator heeft twee 12 inch diameter rotors die elk 12 neodymium magneten schijf meet 1,47 inche in diameter en ,6 centimeter dik. Tussen de rotors is de stator bestaande uit 9 rollen van AWG # 20 draad, 200 omwentelingen per stuk. De spoelen zijn ingericht voor de productie van 3-fase ac.

Elke fase heeft 3 spoelen in serie geschakeld. Er zijn 3 volledig golf brug gelijkrichters, een voor elke fase. Ieder is geïsoleerd van de andere. Alle drie dc verholpen uitgangen met elkaar zijn verbonden parallel en het dc wordt verzonden via de kabel om de batterij bank.

De stator wordt gemaakt door sodat de spoelen tussen twee stukken van epoxy fiber glas boord, de soort gebruikt bij de vervaardiging van printplaten. De bovenste en onderste vel, elk 1 / 16 cm dik, worden bij elkaar gehouden met bouten. Ze hebben verstevigingsribben toegevoegd voor stijfheid. Power is gebracht door middel van roestvrij stalen schroeven machine.


imgAls u wilt er zelf een te bouwen, moet je weten het kan theoretisch 316W produceren, door de formule:

Watts = Conversie constante Betz limiet * * * efficiëntie gebied in vierkante m * wind ^ 3
In een perfect efficiënte turbine,
Watts = .05472 * 59% * 100% * 4,46 * 13 ^ 3 = 316 watt "

Circuit Diagram van Three Phase Alternator
diagram-3phase-alternator
Natuurlijk, dingen zijn verre van perfect, de jongens dat maakte deze zei dat ze kregen 70W eruit. That's pretty good! Maak een paar soortgelijke inrichtingen, zet ze op je blok en je zult nooit meer betalen voor elektriciteit weer! (meer of minder - afhankelijk van uw verbruik gewoonten). Hoe dan ook, als je woont in een gebied met hoge windsnelheden, kunnen deze apparaten kosten een 12V auto-batterijen, zodat ze je huis voor de ochtend en avond, als je terug bent van werk macht. Tijdens de nacht en de dag, accumuleren ze energie. De enige serieuze "permanente" consument zou uw koelkast.
Verwante Posten met thumbnails voor

blogger
blogger tutorials