Brandstof Oplossing voor de toekomst - "Personal Waterstof Stations"




Eerste 'persoonlijke waterstof station' van de wereld

Horizon Fuel Cell Technologies onthult een plan van gebouw 'Een waterstofstation in elk huis'. Dit benzinestation apparaat zou een lagere kostprijs, schaalbare, waterstof leveren model. Dit model zou elimineert grootschalige tanken investeringen in infrastructuur. Deze innovatie door Horizon kan volledig veranderen eeuwenoud dilemma over wat eerst komt: schone auto's, of schone brandstoffen.

Genoemd HYDROFILL, eerste persoonlijke werelds waterstofstation ontworpen door Horizon zal worden onthuld op de aankomende Consumer Electronics Show in Las Vegas. De kleine desktop-apparaat eenvoudig aansluiten op de AC, een zonnepaneel of een kleine windmolen, automatisch uittreksels van waterstof uit het water tank en slaat deze op in een vaste vorm in kleine navulbare patronen.

Horizon van mening dat de HYDROFILL is de eerste stap naar particuliere tanken van nieuwe generaties van brandstofcel elektrische voertuigen. De brandstofcel technologie kan sterk verbeteren de eigenschappen en de bruikbaarheid van veel batterij of motor-aangedreven apparaten, en de mogelijkheid creƫren voor lagere kosten voor elektrische auto's die langere afstanden rijden en laad meteen.

Nieuwe draagbare elektronische apparaten voor consumenten met een micro-brandstofcel voeding genoemd MiniPak, zou worden ingevoerd in de eerste fase, met inbegrip van mobiele telefoons, verlichting, en vele USB powered devices.

Een upgrade grotere draagbare off-grid DC voeding systeem genaamd HYDROPAK beschikbaar zal zijn in de toekomst ook. Horizon is al de ontwikkeling van grotere omvang tanken systemen voor grotere apparatuur zoals voertuigen.